aMiR HosSeiN (23-12-07), Fog (01-12-07)
SSA Super V.I.P
دکتر فتح الله زاده: بعضی ها قصد دارند صبر هواداران را لبریز کنند
دکتر فتح الله زاده ساعاتی پس از باخت تیم فوتبال استقلال مقابل تیم فوتبال پاس همدان ضمن ابراز ناراحتی از این باخت اظهار داشت : آنچه مسلم است این تیم با مشکلات و تغییرات فراوان مواجه بوده است و برای برطرف شدن این مشکلات نیاز به زمان داریم ، هنوز که فصل تمام نشده است من مطمئن هستم در پایان فصل استقلال در رده های بالای جدول خواهد بود . به گزارش سایت رسمی باشگاه دکتر فتح الله زاده با اشاره به اینکه در رده های مختلف یک باشگاه باید به مسئولین زمان داده شود تصریح کرد : برای رسیدن به موفقیت پایدار در یک باشگاه حداقل باید به مدیر عامل آت باشگاه 10 سال وقت داده شود تا بتواند با خیال راحت برنامه ریزی کرده و برنامه های طولانی مدت را برای موفقیت تیمش اجرا کند اما عدم ثبات مدیریت در چند سال اخیر استقلال را به این روز انداخته است تا جایی که در ابتدای فصل برای گرفتن این بازیکنان مجبور شدم یک میلیارد و 400 میلیون تومان از چک های شخصی خودم را به آنها بدهم و گرنه الان این بازیکنان هم در اختیار نداشتیم .لذا من اعتقاد کامل به این تیم دارم و مطمئن هستم تا آخر این فصل استقلال به جایگاه اصلی خود می رسد اما در این بین چیزی که مرا ناراحت می کند این است که هواداران به خاطر عشق و علاقه خود به این تیم همه این مشکلات را درک کرده و تحمل میکنند اما بعضی ها سعی دارند صبر هواداران را لبریز کنند و باری بر مشکلات ما اضافه کنند.اما این افراد به این روشی که در پیش گرفته اند به جایی نخواهند رسید و بزودی شاهد بازگشت استقلال به جایگاه واقعی اش خواهیم بود
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
aMiR HosSeiN (23-12-07), Fog (01-12-07)
SSA Super V.I.P
کریمی : زوجی را درست خواهیم کرد که تاریخ به خودش ندیده باشد
فیروز کریمی سر مربی جدید تیم فوتبال استقلال در مورد نحوه همکاری اش با ناصر حجازی تصریح کرد : مطمئنم به همراه ناصر خان زوجی را درست خواهیم کرد که تاریخ فوتبال ایران به خودش ندیده باشد .به گزارش سایت رسمی باشگاه کریمی در مورد احتمال بوجود آمدن اختلاف بین وی و ناصر حجازی بر سر مسائل فنی تاکید کرد : کوچکترین اختلافی بین من و ناصر خان پیش نخواهد آمد ، اختلاف برای وقتی است که یک مربی بخواهد خودی نشان دهد و به اصطلاح بگوید که من مستقل عمل میکنم و به مشورت کسی نیاز ندارم ، اما من نیازی به خودنمایی ندارم و کارنامه کاری ام پشتوانه من است ، 20 سال سابقه سرمربی گری دارم که طی این مدت بیش از 200 بازیکن به لیگ برتر و 73 بازیکن به تیم ملی تحویل داده ام و 25 جام داخلی و بین المللی خود موید حرف من می باشد که علاوه بر این ها سابقه دوستی من و ناصر خان هم به آن اضافه می شود و مطمئن هستم که هر مشورتی ناصر خان به من بدهند به نفع من و تیم استقلال است ضمن اینکه کادر فنی ما در حال حاضر 5 نفر است که بزودی 2 نفر دیگر به آن اضافه می شود که در این کادر فنی 7 نفری خرد جمعی حرف آخر را می زند و در این جمع من و آقای حجازی هر کدام 1 رای بیشتر نداریم و تصمیم نهایی به عهده اکثریت آرا می باشد بنابر این و با این توضیحات مطمئن باشید مشکلی بین من و ناصر خان بر سر مسائل فنی پیش نخواهد آمد.
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Fog (01-12-07)
SSA Super V.I.P
زلزله استقلال، ليگ را زير و رو مي كند
با فيروز كريمي، حمايت هوادار و مسئوليت پذيري بازيكن
زلزله استقلال، ليگ را زير و رو مي كند
نمايشي را كه ديروز و در بازي استقلال با پاس همدان ديديد، همه پتانسيل هاي استقلال نبود، در واقع براي ديدن پتانسيل واقعي استقلال بايد حداقل چهار هفته ديگر صبر كرد و البته اين كمترين زماني است كه به صبر استقلالي ها معطوف مي شود وگرنه در عمل مربيان به زمان بيشتر از چهار هفته براي شناخت تركيب و ارنج اصلي خود و اجراي تاكتيك هاي مختلف خود نياز دارند. فيروز كريمي همان چهارشنبه كه كارش را شروع كرد، تمريناتش با بازيكنان استقلال با سكته هاي زيادي مواجه شد چون آقا فيروز جور ديگري تمرين مي دهد كه گهگاه حتي بازيكنان استقلال هم براي محاسبه زمان حركت خود در تمرينات او دچار مشكل مي شوند و اين به وضوح در تمرين روز چهارشنبه ديده مي شد. در واقع بايد گفت حتي 25 جلسه اي كه فيروز كريمي از آن دم زده غلط است و كم اما كريمي كمترين زمان ممكن را براي خودش در نظر گرفته و برنامه هايش را ضرب الاجلي انتخاب كرده تا نتيجه بگيرد. اما در اين راه فيروز كريمي به حمايت هوادار، پيشكسوت و صد البته بازيكنان استقلال نيازمند است. تصور مي كنيم حجازي به دليل بزرگي اش سنگري شده بود براي بازيكنان و درصد مسئوليت پذيري آنها را پايين آورده بود حالا هم استقلالي ها نبايد به اين فكر كنند كه فيروز كريمي به خودي خود مي تواند همه چيز را تصحيح كند بلكه استقلال به شدت نيازمند مسئوليت پذيري بازيكنانش است و صرف انرژي افزونتر از قبل! آقا فيروز تمرينات فوق العاده اي دارد، اين درست! آقا فيروز بازي زيبا و تهاجمي را دوست دارد اين هم درست! آقا فيروز مورد تاييد همه فوتبالي هاي اين مملكت است، اين يكي هم درست;اما فراموش نكنيد اين كريمي نيست كه بايد توپ را به تور دروازه برساند، اين كريمي نيست كه بايد روي سر بازيكنان مهاجم حريف سر بزند، اين كريمي نيست كه بايد مثل عقاب دروازه را جمع كند. بازيكنان استقلال بيشترين سهم را در پيروزي هاي تيم خودشان دارند و اگر اينها با تمام وجودشان انرژي خرج نكنند و در اين زمينه خساست به خرج دهند هرگز استقلال روي دور پيروزي هاي پي در پي نخواهد افتاد و موفق نخواهد شد. استقلال تنها در صورتي موفق مي شود كه تمامي عناصرش (از هوادار گرفته تا مسئول و مربي و بازيكن)جملگي يكدل باشند و يكرنگ و پرانرژي وگرنه صد تا مربي هم عوض شود و به جاي فيروز كريمي بكن باوئر و كاپلو و ليپي را هم بياوريم چيزي عوض نمي شود. البته آنچه نوشتيم به معناي ضعف مفرط بازيكنان استقلال يا خساست در صرف انرژي آنها طي بازي هاي اخير نيست اما به هر حال آنها اعضاي لاينفك قهرماني استقلال خواهند بود. فيروز كريمي طي آن 25 جلسه تمرين به خواسته هاي تاكتيكي خود خواهد رسيد و تا آن روز بايد اندكي صبر كرد كه اين صبر در نهايت مقصود و هدف بزرگي دارد. كريمي از استقلال، زلزله اي خواهد ساخت با قدرت بالا، صبر كنيد(البته نه چند سال) و فقط چند هفته ،كريمي اين استقلال را با اين بازيكنان توانا و قدرتمند به اوج برمي گرداند و يك جام را بر فراز دست هاي علي منصور خواهد گذاشت. صبر كنيد و ببينيد اما فراموش نكنيد كه اصلاحات هميشه زمان هم لازم دارد و اين زمان امروز درگذر است. آقا فيروز از استقلال تيمي مي سازد كه زيباترين بازي هاي ليگ را انجام دهد. در اين مساله شك نكنيد، اما همانطور كه گفتيم كريمي در اين راه و براي كوتاه كردن زمان به حمايت نياز دارد.
Fog (01-12-07)
SSA Super V.I.P
نيم فصل دوم از آن استقلال است
استقلال باز هم باخت و پنجمين شكست اين فصل خود را در يك بازي خانگي متحمل شد اما اين باخت دليلي نيست كه بخواهيم بهانه به دست بدخواهان استقلال بدهيم تا دوباره حاشيه را به مجموعه تيمي بكشانند. هر چند كه بدون توجه به تعصب به استقلال اين شكست چندان هم دور از انتظار نبود زيرا هيچ مربي با اتكا به دو جلسه تمرين نمي تواند تيمش را زير و رو كند، استقلال نيز از اين قاعده مستثني نبود، اگر چه در اين بازي استقلال خيلي هم ضعف نداشت اما گل زود هنگام پاسي ها از تنها موقعيت شان در طول بازي و به تبع آن دفاع چند لايه و به نمايش گذاشتن فوتبالي چرك كه سال هاست منسوخ شده باعث آن بود كه شاگردان بگوويچ با خوش شانسي به تمام امتيازات اين بازي برسند اما اين بازي و حتي چند نتيجه دور از انتظار ديگر هم هرگز نمي تواند توانايي هاي فيروز كريمي را زير سوال ببرد. اين حق طبيعي هر مربي است كه زماني چند براي هماهنگي با بازيكنانش در اختيار داشته باش در حالي كه كريمي تنها با دو جلسه تمرين روي نيمكت استقلال نشست. البته كريمي نيازي به آشنايي با توانايي هاي بازيكنانش ندارد بلكه اين بازيكنان هستند كه نيازمند آشنايي با تفكرات تاكتيكي كريمي بوده و بايد هر چه زودتر اين مهم انجام شود. قطعا اين فرضيه كه استقلال كورس قهرماني را از دست داده صحيح نيست و همين حالا هم مي توان تنها به اميد قهرماني به ميدان رفت. فراموش نكنيم سايپا فصل پيش با 56 امتياز به قهرماني رسيد در حالي كه استقلال بيست امتيازي از همين حالا 57 امتياز ديگر را پيش روي خود دارد و تنها اگر بتوان خودباوري آبي پوشان را تقويت كرد چه بسا كريمي به وعده قهرماني استقلال در اين فصل جامه عمل بپوشاند. تجربه ثابت كرده فيروز كريمي آنقدر تبحر دارد كه تيم بحران زدهاش را به ساحل آرامش برساند و حاشيه را در تيمش نابود كند. استقلال در اين فصل از شيطنت هاي بعضي حاشيه سازان ضربات جبران ناپذيري متحمل شد اما حالا ديگر وقت آن نيست كه بخواهيم به دنبال منيت ها باشيم، امروز رفاقت و همدلي تنها داروي شفابخش استقلال است. فرصت براي انتقاد كردن هست، امروز تنها بايد به ياري كريمي شتافت تا او هر چه زودتر تيمش را به شرايط ايده آل رسانده و به سوي صدر جدول پيش رود. در اين ميان حمايت هواداران حتي آنهايي كه امروز از نتايج دور از انتظار تيم محبوب خود ناراحتند نقش تعيين كننده اي خواهد داشت. هواداران استقلال در اين فصل تحمل زيادي داشته اند اما باور داريم كه به پايان روزهاي ناكامي استقلال رسيده ايم و از حالا به بعد اين غريو شادي است كه جاي خود را با آه و افسوس عوض خواهد كرد.اگرچه اين استقلال چند نتيجه نااميدكننده به دست آورده اما شير در هر حالي شير است و اين اقتدار استقلال است كه هرگز خدشه دار نخواهد شد. به اين موضوع اعتقاد كامل داريم كه استقلال در روزهاي آينده تفاوت هاي زيادي با روزهاي افت خواهد داشت و قطعا نيم فصل دوم مسابقات ليگ برتر از حالا به نام قدرتنمايي استقلال كليد خورده است. كافي است اين را بر جان بخريم كه كريمي مي تواند باقي مانده بازي هاي دور رفت را به ديده بازي هاي تداركاتي بنگرد تا هر چه زودتر به آمادگي مورد نظر تاكتيكي اش برسد آن موقع است كه هر تيمي از رويارويي با استقلال لرز
Fog (01-12-07)
SSA Super V.I.P
حجازی :قانون باید برای همه یکسان باشد
ناصر حجازی در مورد تصمیم اخیر کمیته انضباطی مبنی بر کم کردن 5امتیاز از تیم فوتبال سپاهان به خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت :قانون باید برای همه یکسان باشد .چرا آن زمانی که رزاقی راد بازیکن تیم فوتبال ابومسلم برخلاف قوانین در مقابل استقلال به میدان رفت ومقصر هم شناخته شد کمیته انضباطی امتیازی را که حق مسلم استقلال بود را به تیم ما باز نگرداند؟از نظر من این کار یعنی عملا حمایت از پرسپولیس برای رسیدن به قهرمانی ناصر حجازی در ادامه صحبت هایش افزود :هواداران استقلال از ما می خواهند تا در نیم فصل دوم پرسپولیس را شکست دهیم ومی گویند :این برد برای ما بسیار باارزش می باشد.به همه هواداران عزیز وخونگرم استقلال قول می دهیم استقلال در لیگ برتر وجام حذفی قهرمان خواهد شد
SSA Super V.I.P
جلسه امشب حجازی وفتح اله زاده برای برپایی اردوی تدارکاتی درجنوب کشور
وضعیت آب وهوای تهران وتمرین تیم در سالن های سرپوشیده که از نظر امکانات گرمایشی وضعیت خوبی ندارند شرایط را برای ادامه روند آماده سازی تیم با مشکل مواجه کرده است لذا ناصر حجازی قصد دارد امشب به دیدار فتح اله زاده رود تا در صورت مناسب بودن اوضاع باشگاه وصلاحدید مدیریت باشگاه ،آبی پوشان برای ادامه تمرینات آماده سازی خود راهی جنوب کشور شوند.
|
|
SSA Super V.I.P
روانخواه :فکرمی کردم به تیم ملی دعوت شوم
امید رضا روانخواه بازیکن جوان وبا انگیزه تیم فوتبال استقلال که بازی های قابل قبولی را در نیم فصل اول برای استقلال انجام داد به خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت :با توجه به شرایطی که داشتم ومیزان آمادگی خود فکر می کردم به تیم ملی دعوت شوم ،اما شاید به دلیل خوب نتیجه نگرفتن استقلال در نیم فصل اول به تیم ملی دعوت نشدم،اما ناامید نیستم وبرای پوشیدن پیراهن تیم ملی تلاش بیشتری خواهم کرد.
روانخواه تصریح کرد :معتقدم خیلی از بازیکنان استقلال در حد تیم ملی ایران هستند وامیدوارم بعد از بازی تیم ملی با قطر تغییراتی در لیست تیم ملی صورت گیرد وبازیکنان بیشتری از استقلال در تیم ملی ایران حضور یابند.
SSA Super V.I.P
تصمیم کمیته انضباطی ،بازیکنان استقلال را مصمم تر کرده است
از نکات بارز تمرین امروز آبی پوشان تعجب آنها از تصمیم کمیته انضباطی مبنی بر کم کردن 5امتیاز از تیم فوتبال سپاهان بود.بازیکنان استقلال معتقد بودند کمیته انضباطی با این کار کمک بزرگی به قهرمانی استقلال خواهد کرد.کاپیتان آبی پوشان دراین باره به سایت رسمی باشگاه گفت :این تصمیم کمیته انضباطی بازیکنان استقلال را مصمم تراز قبل کرد زیرا آن ها با هم،هم قسم شدند تا با توان قدرت به دیدار حریفان بروند واجازه ندهند از این بیشتر حقشان ضایع شود.
منصوریان در پایان صحبت هایش تصریح کرد:در حال حاضر به هیچ عنوان به مربیگری فکر نمی کنم وتا زمانی که توان دارم بازی خواهم کرد.
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 10-01-08 انجام شده است
SSA Super V.I.P
ساکت الهامی :تعامل حجازی وکریمی بی نظیر است
ساکت الهامی یکی از مربیان خوب استقلال به خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت :از رابطه ای که بین حجازی وکریمی وجود دارد در شگفتم .تعامل بین حجازی وکریمی بی نظیر است .هردوی آن ها از مفاخر فوتبال ایران هستند وقرار گرفتن آن ها بدین صورت در کنار همدیگر بسیار دیدنی می باشد.الهامی در پایان افزود :تعامل ورابطه خوب بین حجازی وکریمی باعث شده تا همه بازیکنان تیم با هم یکپارچه شده وتنها به وموفقیت تیم فکر کنند.وضعیت موجود در کنار بدنسازی بسیار عالی دکتر اعتمادی مقدم بسیار کمک می کند تا شروع نیم فصل دوم بسیار آماده تر شویم.
منبع تمامی خبر ها : سایت رسمی باشگاه .
به امید قهرمانی استقلال در جام حذفی و لیگ برتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
نوروزی: وضعیت بدنی بیاتی نیا فوق العاده است
پزشک تیم فوتبال استقلال در مورد وضعیت جسمانی بیاتی نیا به خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت : وضعیت بدنی بیاتی نیا فوق العاده است .بدن او در این 3 ماه و نیم به اندازه بدن کسی که شش ماه از عملش میگذرد ، پیشرفت کرده است و جواب داده است و وی خیلی زودتر از موعد مقرر می تواند به میادین بازگردد.
دکتر نوروزی با اعلام این مطلب افزود : البته بیاتی نیا باید کاملا طبق برنامه ریزی عمل کرده و بدون هماهنگی و مشاوره به پای مصدوم خود فشار نیاورد .
گفتنی است در اواسط هفته گذشته بیاتی نیا در گفتگو با سایت رسمی باشگاه اعلام کرد که از یک ماه دیگر دویدن را آغاز خواهد کرد و از ابتدای سال آینده در تمرینات آماده سازی تیم شرکت خواهد نمود.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks